Πρόσωπο

Προϊόντα και θεραπείες για λαμπερό πρόσωπο...
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δώστε στο δέρμα σας την περιποίηση που του αξίζει! Απολαύστε έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό. Η εξαγωγή του περίσιου σμήγματος του δέρματος γίνεται με το χέρι και ακολουθείται η διαδικασία της αντισηψίας και της ενυδάτωσης προσώπου. Χρησιμοποιούνται υποαλλεργικά καλλυντικά προσώπου, ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Ο καθαρισμός βοηθάει το δέρμα σας να αναπνεύσει και να αναζογωνηθεί από τους ρίπους, την σκόνη και την καθημερινή ταλαιπωρία.

Διαδικασία:

  1. Καθαρισμός προσώπου με γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν
  2. Peeling προσώπου μηχανικό (με κόκκους) ή ενζυματικό (κρεμώδες), ανάλογα με το δέρμα
  3. Παραμονή στον ατμό και εξαγωγή σμήγματος
  4. Αντισηψία με υψίσυχνα ή και με χρήση τοπικής αντιβιοτικής κρέμας, αν κρίνεται απαραίτητο
  5. Serum και Μάσκα προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος (συνήθως καταπραϋντικά)
  6. Τελείωμα με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα  ή και αντηλιακή κρέμα

Διάρκεια: 100-120 λεπτά

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΜΗ & ΦΥΤΙΚΟ PEELING

Όσο και να σας ταλαιπωρεί το θέμα της ακμής, να θυμάστε ότι το άνοιγμα των κλειστών πόρων είναι η αρχή για ένα καθαρισμό προσώπου με πρόβλημα ακμής. Ακολουθείται η ίδια διαδικασία καθαρισμού προσώπου με ατμό και η εξαγωγή σμήγματος γίνεται με μεγαλύτερη προσοχή, προκειμένου να αποφευχθεί ο υπερβολικός ερεθισμός του πρόσωπου, αλλά και τυχόν επιμολύνσεις. Χρησιμοποιούνται καλλυντικά προϊόντα (non comedogenic= που περιορίζουν την έκκριση σμίγματος) ειδικά για δέρματα με ακμή, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.
Για πιο θεαματικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις έντονης ακμής μπορεί να συνδυαστεί με το φυτικό peeling.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Πρόκειται για μία αισθητική περιποίηση που σκοπό έχει την απολέπιση του δέρματος και την απομάκρυνση του περιττού σμήγματος, ενώ παράλληλα μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η εφαρμογή γίνεται με τη βοήθεια μιας συσκευής, εφοδιασμένη με ένα στυλό στο οποίο προσαρμόζονται διάφορες κεφαλές με διαμάντι. Η αισθητικός προχωρά με σιγανές κινήσεις στην επιφάνεια του δέρματος πραγματοποιώντας απολέπιση (scrubbing) και ταυτόχρονα αναρρόφηση (vacuuming) των νεκρών κυττάρων. Τα νεκρά κύτταρα αναρροφώνται πίσω μέσα σε φίλτρο. Η διαδικασία ξεκινάει με ντεμακιγιάζ, συνεχίζει με την εφαρμογή του καθαρισμού με διαμάντι και την απομάκρυνση του σμήγματος και τελειώνει με την εφαρμογή ενυδατικής και καλμαντικής μάσκας. Το τελικό φινίρισμα γίνεται από την αντίστοιχη κρέμα περιποίησης. Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται η διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύεται η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα; Ένα πρόσωπο καθαρό, λείο και φωτεινό.

Ενδείκνυται για:

Ακμή

Δυσχρωμίες και βλάβες από τον ήλιο

Δέρμα με ανομοιομορφίες

Λεπτές ουλές – Λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Υπερκεράτωση

Διεσταλμένοι πόροι

Θαμπό και άτονο δέρμα

Ασφυξιακό λιπαρό δέρμα

Η θεραπεία διαρκεί 60’.

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ

Η μέθοδος βασίζεται στην προσβολή της επιφάνειας του δέρματος με μικροκρυστάλλους. Γρήγορες  τοπικές μικροκρούσεις ειδικών μικροκρυστάλλων, πραγματοποιούνται στην επιφάνεια του δέρματος, με τη βοήθεια ενός ακροφύσιου σε σχήμα στυλού. Ταυτόχρονα το ίδιο ακροφύσιο αναρροφά νεκρά κύτταρα, περιττό σμήγμα και τους «λερωμένους» πια κρυστάλλους. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η απολέπιση του δέρματος σε βάθος και η ενίσχυση της αιματική κυκλοφορίας. Βελτιώνει την υφή, τον τόνο και την φωτεινότητα του δέρματος και επαναφέρει την ελαστικότητα. Πρόκειται στην ουσία για μια πρωτοποριακή θεραπεία ανανέωσης του δέρματος, και ενδείκνυται για την βελτίωση των ατροφικών ουλών, τη μείωση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και την εξάλειψη λεπτών ρυτίδων και πανάδων. Χωρίς χημικά, χωρίς πόνο, ερεθισμούς ή τραύματα και χωρίς να απαιτείται παραμονή στο σπίτι έπειτα από την εφαρμογή του, είναι η λιγότερο επεμβατική μέθοδος ανανέωσης προσώπου με άμεσα αποτελέσματα και διάρκεια.

Η θεραπεία διαρκεί 60’

ΦΥΤΙΚΟ PEELING & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Το φυτικό peeling ενδείκνυται για τον βαθύ καθαρισμό προσώπου (απολέπιση). Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για λιπαρά και δέρματα με ακμή, άτονα ή γηρασμένα, με ουλές, κηλίδες και χαλάρωση, με στόχο την επανόρθωση και ανάπλασή τους. Ειδικά βότανα αναμειγνύονται με μία όξινη λοσιόν και δίνουν ένα προϊόν αρκετά ισχυρό για να προκαλέσει την πλήρη ανανέωση του δέρματος. Η τριβή που προκαλούμε με το προϊόν αυτό αναγκάζει το δέρμα να ξεφλουδιστεί, ενώ ενεργοποιείται η λειτουργία ανάπλασης του δέρματος. Έτσι, το δέρμα ανανεώνεται από μόνο του με φυσικό τρόπο. Τρεις ημέρες μετά ακολουθείται η θεραπεία ενυδάτωσης για την πλήρη απαλλαγή από τις εφελκίδες (κρούστες) του δέρματος.
Είναι απαραίτητη η σωστή αντηλιακή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για την αποφυγή δημιουργίας πανάδων.

AHA (ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ)

Όσοι έχετε ακούσει και αναρωτηθεί γι’ αυτά τα περιβόητα AHA, πρόκειται για ένα συμπυκνωμένο κοκτέιλ από οξέα φρούτων με περιεκτικότητα οξέος 10% έως 40%. Χρησιμοποιώντας αυτή την μέθοδο θεραπείας γίνεται ένα peeling με οξέα φρούτων σε βάθος επιτυγχάνοντας την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και αυξάνοντας έτσι τα ποσοστά ενυδάτωσης με την επόμενη χρήση ενυδατικού προϊόντος. Έτσι, βοηθούμε το δέρμα να δείχνει πιο καθαρό, τονωμένο και νεανικό. Ενδείκνυται για πρόσωπα με θαμπό δέρμα, ρυτίδες, μελάγχρωση, κηλίδες ηλικίας, άνισος τόνος του δέρματος, σημάδια ακμής και γενικότερα λιπαρές επιδερμίδες.

Διαδικασία:
1. Καθαρισμός δέρματος με γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν
2. Τοποθέτηση οξέος και παραμονή έως 15’ max ανάλογα με την περίπτωση
3. Εξουδετέρωση οξέος και χρήση αναπλαστικής μάσκας
4. Τελείωμα με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα και απαραίτητα αντηλιακή κρέμα

Διάρκεια: 60 λεπτά

*Η αγωγή μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του σώματος, για παράδειγμα στα χέρια, για τον περιορισμό σημαδιών, όπως οι σκούρες κηλίδες που εμφανίζονται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ/ ΣΥΣΦΙΞΗ/ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ/ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πρόκειται για μια σειρά θεραπειών, οι οποίες εφαρμόζονται με βάση τον τύπου του δέρματος, με στόχο την ενυδάτωση, την σύσφιξη του δέρματος ή την αντιγήρανση. Κατά την εφαρμογή τους χρησιμοποιούμε μια σειρά από καλλυντικά προϊόντα, peeling για αποβολή νεκρών κυτάρρων, τοπικό μασάζ με serum, μάσκα προσώπου, τα δραστικά συστατικά των οποίων μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο δέρματος και την θεραπεία. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την κατάλληλη κρέμα προσώπου.

NEA ΘΕΡΑΠΕΙΑ FLASH

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία προσώπου για γρήγορη ανανέωση και λάμψη. Με το βασικό στάδιο του peeling, με στόχο την κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας και συνεχίζουμε με serum και μάσκα προσώπου, τα οποία προσδίδουν περισσότερη λάμψη. Μετά από αυτή την διαδικασία, το δέρμα είναι εμφανώς πιο λαμπερό και ξεκούραστο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Ταυτόχρονα, οι λευκαντικοί παράγοντες που εμπεριέχονται σε αυτά «διορθώνουν» το χρωματικό τόνο χαρίζοντας φωτεινότητα στο δέρμα. Είναι μια ιδανική επιλογή για υποψήφιες νύφες, αλλά και για όσες γυναίκες θέλουν μια γρήγορη και δραστική περιποίηση.

Διάρκεια: 50 λεπτά

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

Επιλέξτε μια επαγγελματική, ξεχωριστή θεραπεία για μαύρους κύκλους κι όχι μόνο. Χρησιμοποιούμε προϊόντα με χρυσίνη, εσπεριδίνη, β-γλυκάνη και ο συνδυασμός πολλών συσφικτικών παραγόντων που βοηθούν να παραμείνει σε άριστη κατάσταση η μικροκυκλοφορία, διορθώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, όπως επίσης και τις μικρές ρυτίδες έκφρασης. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και θα νιώσετε τα μάτια σας πιο ξεκούραστα από ποτέ.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα αγωγής για την περιοχή των ματιών που βασίζεται σε φυτικούς αυξητικούς παράγοντες, βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα βοτάνων και βιοπεπτίδια. Προσφέρει αποτελεσματική αντιμετώπιση για μαύρους κύκλους, σακούλες, ρυτίδες έκφρασης και γήρανσης, με τη μέθοδο microneedling. Η μέθοδος βασίζεται στη δημιουργία διόδων μεταφοράς του προϊόντος κάτω από το δέρμα, στο μεσόδερμα, με τη βοήθεια του disk eye roller. Το roller διαθέτει πολλές μικρές ακίδες σε σχήμα διαμαντιού, για την ελαχιστοποίηση τραυματισμού του δέρματος, κατασκευασμένες από ατσάλι, για την αποφυγή δημιουργίας αλλεργιών. Χωρίς βελόνες, πόνο και ερεθισμούς, απολαμβάνετε μια άνετη και δραστική περιποίηση της περιοχής των ματιών.

Διαδικασία:
1. Απαλός καθαρισμός της περιοχής των ματιών με ειδικό καθαριστικό
2. Εφαρμογή του ορού (serum)  στην περιοχή με απαλό μασάζ
3. Κύλιση με το disk eye roller σε όλη την περιοχή, και κυρίως στο “πόδι της χήνας”, έως ότου απορροφηθεί το προϊόν
4. Εφαρμογή των eye gel patches, φύλλα ματιών. Πρόκειται για μάσκα που καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα μετά την θεραπεία
5. Ολοκλήρωση της διαδικασίας με την επάλειψη της ειδικής κρέμας ματιών

Διάρκεια: 45 λεπτά
ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

Η τεχνολογία παλμικού φωτός δεύτερης γενιάς έχει τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα όπως η τεχνολογία laser. Με την εφαρμογή της φωτοανάπλασης προσώπου προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε το δέρμα εσωτερικά, για καλύτερο και πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Ενδείκνυται για δέρματα που έχουν ανάγκη την τόνωση, την σύσφιξη ή την αντιγήρανση. Το ερυθρό φάσμα του φωτός διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει τον μεταβολισμό, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και την παραγωγή των ινοβλαστών. Η ροή του λεμφικού συστήματος γίνεται καλύτερη και το δέρμα απαλλάσσεται από συσσωρευμένα στοιχεία και τοξίνες που εμποδίζουν την θρέψη του. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή είναι ορατή η σύσφιξη του δέρματος και η μείωση των ρυτίδων.
*Το κέντρο αισθητικής μας έχει πιστοποιηθεί για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του Apilux από την ακαδημία της Dectro στον Καναδά.

ΦΩΤΟΛΕΥΚΑΝΣΗ

Με την ίδια τεχνολογία παλμικού φωτός, εφαρμόζουμε την φωτολεύκανση στις υπερμελαγχρώσεις οποιαδήποτε αιτιολογίας, δηλαδή χλόασμα (εκτεταμένες κηλίδες), πανάδες, γεροντικοί λεκέδες. Οι ορμονικές διαταραχές, ο ήλιος, η εγκυμοσύνη αποτελούν τις συχνότερες αιτίες για την υπερέκκριση της μελανίνης, γι΄ αυτό και το δέρμα φαίνεται σκούρο και κουρασμένο. Με την φωτολεύκανση η σκουρότητα του δέρματος υποχωρεί και το χρώμα του δέρματος γίνεται ομοιόμορφο και φυσιολογικό. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές και το δέρμα φαίνεται λευκότερο ύστερα από 20-30 ημέρες κι αφού το δέρμα απολεπίζεται.

*Το κέντρο αισθητικής μας έχει πιστοποιηθεί για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του Apilux από την ακαδημία της Dectro στον Καναδά.

 Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2310 90 33 88 (Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-20:00) | Παράδοση 1-5 εργάσιμες ημέρες 
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2310 90 33 88 (Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-20:00) | Παράδοση 1-5 εργάσιμες ημέρες