Σώμα

Η σωστή περιποίηση του σώματος σας γίνεται από ειδικούς...
ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ/ ΣΥΣΦΙΞΗ/ ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Όπως σε όλα τα σύγχρονα κέντρα αδυνατίσματος χρησιμοποιούμε πολυδύναμα μηχανήματα τελευταίας γενιάς που παρέχουν την δυνατότητα πολλαπλής παρέμβασης για να αδυνατίσετε.

Στο ινστιτούτο αισθητικής μας διαθέτουμε δύο διαφορετικά προγράμματα – μηχανήματα:
α) λιποδιάλυση – σύσφιξη
β) πρεσσοθεραπεία, με τελικό στόχο την απώλεια πόντων του σώματος και την βελτίωση της κυτταρίτιδας

Λιποδιάλυση και σύσφιξη επιτυγχάνονται με παθητική γυμναστική, η οποία αφορά σε εφαρμογή της ιατρικής τεχνολογίας στην οποία τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται “προκαλούν” το σώμα και τους μυς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στη συμβατική άσκηση. Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν υπάρχει κόπος.

Με την πρεσσοθεραπεία αφυπνίζεται ο μεταβολισμός, καθώς ο μηχανισμός σταδιακής συμπίεσης και αποσυμπίεσης του σώματος, υποκαθιστά το λεμφικό μασάζ και ενεργοποιεί τη λεμφική κυκλοφορία. Η κακή κυκλοφορία της λέμφου είναι εν μέρει υπεύθυνη για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Επομένως η πρεσσοθεραπεία βοηθά στη βελτίωσή της, ενώ έχει άριστα αποτελέσματα στις περιπτώσεις κατακράτησης υγρών (οιδήματα, πρησμένα πόδια).

Η διάρκεια των προγραμμάτων εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε ενδιαφερόμενος, το ιατρικό ιστορικό του, την άσκηση και την διατροφή του, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες απαλλάσσονται δυσκολότερα από τα περιττά κιλά σε σύγκριση με τους άνδρες.
Η προσπάθεια απόκτησης ενός ωραίου σώματος ολοκληρώνεται και με την απώλεια βάρους. Η συνεργασία μας με πτυχιούχο διαιτολόγο – διατροφολόγο σας δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τα κιλά που πιθανόν να σας βαραίνουν, με εύκολο και υγιεινό τρόπο, αλλά και να σας μυήσει σε νέες διατροφικές συνήθειες.

PBSERUM, ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ

Η αποτελεσματικότητα των ενζύμων προσφέρει επαναστατική λύση σε προβλήματα όπως κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, χαλάρωση. Ένζυμα όπως η λιπάση, υαλουρονιδάση, κολλαγενάση, εφαρμόζονται συνδυαστικά με τα μηχανήματα παθητικής μυογύμνασης και πρεσσοθεραπείας και προσφέρουν ικανοποιητική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και απώλεια πόντων.

Διάρκεια: 90′

ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Το χειρωνακτικό μασάζ για κυτταρίτιδα μπορεί να γίνει προκειμένου να μειωθούν τα συνολικά συμπτώματα της κυτταρίτιδας που είναι παρόντα στις μεγαλύτερες περιοχές του σώματος, όπως οι μηροί, οι γλουτοί και η κοιλιακή χώρα. Οι συνεχείς μαλάξεις με ειδικά αιθέρια έλαια βοηθάει στη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων που βρίσκονται κάτω από το δέρμα και προκαλούν τα συμπτώματα που είναι γνωστά ως κυτταρίτιδα. Απομακρύνει τις τοξίνες και τα συσσωρευμένα υγρά και αντιμετωπίζει τα προβλήματα που σχετίζονται με την κακή κυκλοφορία του αίματος. Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η κυτταρίτιδα και συσφίγγει το δέρμα. Για την ολοκληρωμένη θεραπεία ενάντια στην κυτταρίτιδα, προηγείται του μασάζ το peeling σώματος και ακολουθεί μάσκα φυκιών.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πώς να φροντίσετε την επιδερμίδα του σώματός σας; Το κάνουμε εμείς για εσάς. Μια καλή περιποίηση του δέρματος ξεκινά με την καλή ενυδάτωσή του, η οποία περιλαμβάνει peeling σώματος, ολιγόλεπτο χαλαρωτικό μασάζ και μια ενυδατική μάσκα σώματος, συνολικής διάρκειας μέχρι και 2 ωρών (ανάλογα το μέρος του σώματος).
Η συχνή χρήση σαπουνιών ή άλλων προϊόντων δέρματος που κυκλοφορούν στο εμπόριο διαταράσσουν την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας, όπως και η ζέστη, το κρύο, ο αέρας και το ξηρό κλίμα. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε καλλυντικά για ν’ αυξήσουμε τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα μας και ν’ αποτρέψουμε την περαιτέρω απώλεια νερού από αυτό.

ΜΑΣΑΖ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

Από τους καλύτερους τρόπους να αποβάλλετε από πάνω σας όλο το στρες και την ένταση της καθημερινότητας είναι να απολαύσετε ένα μασάζ χαλαρωτικό σε όλο το σώμα με αιθέρια έλαια. Ηρεμεί και αποτοξινώνει το οργανισμό και νιώθετε το σώμα σας ανάλαφρο και γεμάτο εν ενέργεια.

 Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2310 90 33 88 (Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-20:00) | Παράδοση 1-5 εργάσιμες ημέρες 
Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2310 90 33 88 (Δευτέρα έως Σάββατο 10:00-20:00) | Παράδοση 1-5 εργάσιμες ημέρες