Πολλές γυναίκες δηλώνουν ενθουσιασμένες με το ημιμόνιμο μανικιούρ, κυρίως αυτές που θέλουν και επιδιώκουν να έχουν περιποιημένα άκρα συνεχώς. Άλλες πάλι, δηλώνουν διστακτικές με αυτή την τεχνική δηλώνοντας ότι καταστρέφουν τα φυσικά τους νύχια. Που κρύβεται όμως η αλήθεια; Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ημιμόνιμο μανικιούρ και επιλέξτε επαγγελματικές λύσεις για να έχετε όμορφα άκρα.

  • Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι σαφώς πιο βολικό και αισθητικά καλύτερο. Η διάρκεια του δε συγκρίνεται με τα κανονικά βερνίκια, αφού μπορεί να κρατήσει έως και 15 μέρες.
  •  Το χρώμα είναι έντονο από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα, χωρίς φθορές και σταδιακό ξεφλούδισμα.
  • Προστατεύει και σκληραίνει τα νύχια. Αν έχεις πολύ μαλακά νύχια τα οποία σπάνε εύκολα η λύση είναι το ημιμόνιμο μανικιούρ. Έτσι, θα τα βοηθήσεις να μακρύνουν πιο γρήγορα και να μην σπάσουν.
  • Παρόλο που υπάρχουν έρευνες που ενοχοποιούν την χρήση του ημιμόνιμου μανικιούρ, σας λέμε πως μεγάλη σημασία έχει η συχνότητα με την οποία το επαναλαμβάνετε. Κάθε πότε πρέπει να το κάνετε; Σου προτείνουμε να μην το αφαιρείς σε λιγότερες από 15 ημέρες.
  • Πολύ βασικό είναι αφήνεις τα νύχια σου να ξεκουραστούν για περίπου 4 – 5 ημέρες ,που θα μένουν χωρίς κάποιο προϊόν στην επιφάνεια τους. Καλό είναι να εφαρμόσεις κάποια θεραπεία με φυσικά προϊόντα, όπως για παράδειγμα με ελαιόλαδο, έτσι ώστε τα νύχια σου να δυναμώσουν.

Τips: Να θυμάσαι ότι τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι αισθητικοί και επαγγελματίες μανικιουρίστ είναι πολύ βασικά και ασφαλή και σου προσφέρουν την ποιότητα που χρειάζεσαι για να έχεις όμορφα νύχια.