Έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές ότι το σχήμα και το πάχος των φρυδιών είναι key points στην όψη που έχει το πρόσωπό μας. Όσες φορές κι αν προσπαθούμε να τα «βγάζουμε» μόνες μας, μόνο οι επαγγελματίες αισθητικοί ή μακιγιέζ είναι  αυτές που μπορούν να τους δώσουν το κατάλληλο σχήμα, που ταιριάζει φυσικά στο πρόσωπό μας.  Σίγουρα πάντως, όλες  έχετε παρατηρήσει ότι όταν βγάζετε τα φρύδια σας το πρόσωπο μοιάζει πολύ διαφορετικό.

Και καθώς τα φρύδια αποτελούν την “κορνίζα” των ματιών μας καθορίζοντας  το βλέμμα μας, η φετινή τάση της μόδας τα θέλει να  συνεχίζουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο beauty look με πολύ φυσικό τρόπο. Στα eyebrows trends 2016: αφήστε τα φρύδια σας ανασηκωμένα, διατηρώντας τη φυσική τους γραμμή και είναι πιο ατίθασα. Οι διεθνείς μακιγιέρ του εξωτερικού τα ονομάζουνε «flyaway hairs» αλλά διευκρινίζουν ότι το ανασήκωμα γίνεται μόνο στο αρχικό κομμάτι του φρυδιού, εκεί όπου συνήθως υπάρχει μια φυσική τάση να ανασηκώνεται μόνο του. Απλώς εμείς τώρα θα το βοηθήσουμε λίγο παραπάνω με το βουρτσάκι μας.

Έτσι, ξεχάστε τα αψεγάδιαστα τόξα και αφήστε τα φρύδια σας στη φυσική τους μορφή. Γεμίστε το σημεία που φαίνονται πιο αραιά και χτενίστε τα με φορά προς τα πάνω. Δώστε τους ένταση ανάλογη με το φυσικό τόνο του δέρματός σας αλλά και των μαλλιών σας. Μην το παρακάνετε με το μολύβι ή τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης φρυδιών.

Δείτε στις φωτογραφίες τι εννοούμε ή εμπιστευτείτε τις αισθητικούς επαγγελματίες του κέντρου ομορφιάς La Fee , για ακόμη πιο τέλεια αποτελέσματα.

 

Εyebrows trends 2016: Αφήστε τα φρύδια σας ανασηκωμένα Εyebrows trends 2016: Αφήστε τα φρύδια σας ανασηκωμένα Εyebrows trends 2016: Αφήστε τα φρύδια σας ανασηκωμένα Εyebrows trends 2016: Αφήστε τα φρύδια σας ανασηκωμένα