Κηλίδες, πανάδες και θαμπή όψη μετά το καλοκαίρι; Το ταλαιπωρημένο μας πρόσωπο, από τον ήλιο και την θάλασσα, χρειάζεται εντατική φροντίδα. Σε συνδυασμό  μάλιστα με την περιβαλλοντική ρύπανση, προκαλούν οξειδωτικό στρες και η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη της. Πολλές γυναίκες παραπονιούνται για την εμφάνιση κηλίδων, που αλλοιώνουν τη φωτεινότητα και την ομοιομορφία της επιδερμίδας τους σε πρόσωπο, χέρια και ντεκολτέ. Το πρόβλημα παρατηρείται ακόμη πιο έντονα μετά τους καλοκαιρινούς μήνες. Γι’ αυτό στο παρακάτω άρθρο θα σας δείξουμε πως θα διώξετε τις πανάδες του καλοκαιριού.

Φωτολεύκανση
Η τεχνολογία παλμικού φωτός δεύτερης γενιάς έχει τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα όπως η τεχνολογία laser. Με την τεχνολογία παλμικού φωτός, εφαρμόζουμε την φωτολεύκανση στις υπερμελαγχρώσεις οποιαδήποτε αιτιολογίας, δηλαδή χλόασμα (εκτεταμένες κηλίδες), πανάδες, γεροντικοί λεκέδες. Οι ορμονικές διαταραχές, ο ήλιος, η εγκυμοσύνη αποτελούν τις συχνότερες αιτίες για την υπερέκκριση της μελανίνης, γι΄ αυτό και το δέρμα φαίνεται σκούρο και κουρασμένο. Με την φωτολεύκανση η σκουρότητα του δέρματος υποχωρεί και το χρώμα του δέρματος γίνεται ομοιόμορφο και φυσιολογικό. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές και το δέρμα φαίνεται λευκότερο ύστερα από 20-30 ημέρες κι αφού το δέρμα απολεπίζεται.

*Το κέντρο αισθητικής La Fee έχει πιστοποιηθεί για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του Apilux από την ακαδημία της Dectro στον Καναδά.

ΑΗΑ (οξέα φρούτων)
Όσοι έχετε ακούσει και αναρωτηθεί γι’ αυτά τα περιβόητα AHA, πρόκειται για ένα συμπυκνωμένο κοκτέιλ από οξέα φρούτων με περιεκτικότητα οξέος 20% έως 40%. Χρησιμοποιώντας αυτή την μέθοδο θεραπείας γίνεται ένα peeling με οξέα φρούτων σε βάθος επιτυγχάνοντας την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και αυξάνοντας έτσι τα ποσοστά ενυδάτωσης με την επόμενη χρήση ενυδατικού προϊόντος. Έτσι, βοηθούμε το δέρμα να δείχνει πιο καθαρό, τονωμένο και νεανικό. Ενδείκνυται για πρόσωπα με θαμπό δέρμα, ρυτίδες, μελάγχρωση, κηλίδες ηλικίας, άνισος τόνος του δέρματος, σημάδια ακμής και γενικότερα λιπαρές επιδερμίδες.

H διαδικασία, διάρκειας 60 λεπτών, αποτελείται από τέσσερα βασικά βήματα:

  • Καθαρισμός δέρματος με γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν
  • Τοποθέτηση οξέος και παραμονή έως 15’ max ανάλογα με την περίπτωση
  • Εξουδετέρωση οξέος και χρήση αναπλαστικής μάσκας
  • Τελείωμα με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα και απαραίτητα αντηλιακή κρέμα

Το βασικό που χρειάζεται να θυμάστε είναι ότι η αγωγή μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του σώματος, για παράδειγμα στα χέρια, για τον περιορισμό σημαδιών, όπως οι σκούρες κηλίδες που εμφανίζονται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Προϊόντα λεύκανσης
Η Vagheggi, με μεγάλη ποικιλία στα καλλυντικά προϊόντα, έρχεται με τη σειρά White Moon, να διορθώσει τη θαμπή όψη και να καταπολεμήσει τις κηλίδες και τις πανάδες, με ενεργά συστατικά κατάλληλα ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.
Εάν το πρόσωπό σας χρειάζεται μια ήπια θεραπεία λεύκανσης, εμείς εφαρμόζουμε μια ολοκληρωμένη θεραπεία με peeling, serum και μάσκα, τα οποία περιέχουν λευκαντικούς παράγοντες. Με το σύμπλεγμα αυτών των τριών παραγόντων το δέρμα σας θα απαλύνει τις δυσχρωμίες και θα δώσει στο δέρμα σας την λάμψη που αναζητάτε. Για μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος συνιστούμε συντήρηση στο σπίτι με προϊόντα της σειράς White Moon Vagheggi, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο e-shop μας.