Οι beauty bloggers και οι χρήστες του Pinterest έδειξαν από νωρίς τα χαρτιά τους και ήδη μας αποκάλυψαν ποιες θα είναι οι τάσεις ομορφιάς για το 2017. Αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε και φέτος, προσαρμόζοντας τις νέες τάσεις το προσωπικό σας στιλ. Ποιες θα είναι αυτές οι τάσεις που αποκτούν ένα ολοένα και φανατικότερο κοινό και τις οποίες θέλουν όλες να δοκιμάσουν το 2017; Σας τις παρουσιάζουμε…

Φυσικά μαλλιά
Άστα τα μαλλάκια σου ανακατεμένα και όσο γίνεται πιο κοντά στο φυσικό τους σχήμα. Το πολύ – πολύ να μάθεις να χειρίζεσαι λίγο την βούρτσα με το πιστολάκι, πάτα προς την κατεύθυνση του επιμελώς ατημέλητου.

Φυσικά μαλλιά

Ο κότσος αλλιώς
Για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές κι εφόσον είστε στην κατηγορία μακρομαλλούσες, ένας περίτεχνος κότσος άλλης εποχής, κατά προτίμηση σε πλεξούδα, θα ολοκληρώσει την εντυπωσιακή σας εμφάνιση. Ξετρυπώστε οτιδήποτε ρετρό και 50s ή ακολουθήστε την συμβουλή της κομμώτριάς σας.

Ο κότσος αλλιώς

Μεταλλικά νύχια
Χωρίς πολλά λόγια, η τάση στα νύχια φέτος είναι μεταλιζέ, σε διάφορα χρώματα. Όσο οδεύουμε προς τους καλοκαιρινούς μήνες, τα χρώματα θα γίνονται πιο ανοιχτόχρωμα αλλά πάντα με την ανάλογη λάμψη.

Μεταλιζέ νύχια

Σπιτική μάσκα
Αν πιάνει το χέρι σου δοκίμασε τις σπιτικές μάσκες, για καθημερινή χρήση, και προτίμησε αυτές που είναι κατάλληλες για το πρόσωπο- σώμα. Αυτή την χρονιά, θα ακούσεις πολλά για την μάσκα από κάρβουνο. Μπορείς να προσθέσεις πούδρα ενεργού άνθρακα στα συνηθισμένα σου καθαριστικά ή στις μάσκες προσώπου για καθαρούς πόρους ή μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε προϊόντα που περιέχουν ήδη άνθρακα ως βασικό τους συστατικό.

Σπιτική μάσκα

Η τεχνική μακιγιάζ «cut crease» στα μάτια
Μπορεί η τάση αυτή στο μακιγιάζ των ματιών να μην είναι για όλους, σίγουρα όμως προτείνουμε να τη δοκιμάσεις;

• Η τεχνική μακιγιάζ «cut crease» στα μάτια

Έντονες βλεφαρίδες
Το 2017, τα φυσικά φρύδια φαίνεται ότι θα είναι στη μόδα αλλά όχι και οι φυσικές βλεφαρίδες. Αντί αυτά θα είναι σημαντικό να έχεις μεγάλες, τονισμένες βλεφαρίδες που θα σε κάνουν να μοιάζεις όπως ακριβώς οι κούκλες. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς περισσότερη μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες.

Έντονες βλεφαρίδες

Καλλυντικά με πολλαπλές χρήσεις
Τι εννοούμε; Μολύβια ματιών και χειλιών, κραγιόν τα χείλη και τα μάγουλα, σκιές ματιών που κάνουν και για ρουζ… Γενικώς προσπαθήστε να είστε ευέλικτες…

 • Καλλυντικά με πολλαπλές χρήσεις

Μαντήλια στο κεφάλι
Μπαντάνες και μαντήλια στο κεφάλι θα αντικαταστήσουν τα καπέλα και κάθε είδους άλλα αξεσουάρ μαλλιών, που θα σας κάνουν να φαίνεστε πάντα περιποιημένη και με στιλ.

Μαντήλια στο κεφάλι

Τεχνική microneedling
Πείτε αντίο στις ρυτίδες, τις δυσχρωμίες και την θαμπάδα του προσώπου, με τη νέα μέθοδο μεσοθεραπείας με microneedling pen, που θα βρείτε στο La Fee, σε τιμή γνωριμίας. Ρωτήστε μας περισσότερα!

Τεχνική microneedling