Άγχος, αυτός ο αιώνιος εχθρός πολλών παθήσεων, ψυχοσωματικών και δερματολογικών. Τελευταίες επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι το άγχος επιδρά άμεσα στο σώμα μας και επηρεάζει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και της εναπόθεσης λίπους, προκαλώντας τα χαρακτηριστικά δερματικά προβλήματα που τα συνοδεύουν. Κοινώς, το άγχος εμποδίζει το αδυνάτισμα- Υπάρχει λύση;

Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση στρες και άγχους, αυξάνεται η παραγωγή κορτιζόλης (ορμόνη του στρες). Η κορτιζόλη, όταν βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση στο σώμα μας, συμβάλλει στη συσσώρευση λίπους στους ιστούς και ενισχύει την κατακράτηση υγρών. Το δέρμα γίνεται πιο θαμπό και γκρίζο, ο όγκος των λιποκυττάρων αυξάνει και η κυκλοφορία της λέμφου στο σώμα γίνεται πιο δύσκολα. Η ομαλή λεμφική κυκλοφορία είναι σημαντική, καθώς η λέμφος απομακρύνει από το σώμα μας όλα τα άχρηστα, και ενδεχομένως τοξικά, προϊόντα του μεταβολισμού. Η δυσλειτουργία της λεμφικής κυκλοφορίας, σε συνδυασμό με την αύξηση του όγκου των λιποδών κυττάρων, αποτελεί τη βασική αιτία εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Συνήθως, τα ενεργά συστατικά που περιέχουν τα αδυνατιστικά καλλυντικά προϊόντα, στόχο έχουν να παρεμποδίσουν εν μέρει αυτήν την κατάσταση.

Η SINECELL δίνει τη λύση

Η νέα αντικυτταριτιδική σειρά σώματος SINECELL από τη Vagheggi δίνει την πιο καινοτόμα απάντηση στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της εναπόθεσης λίπους, με τη χρήση δύο μοναδικών εκχυλισμάτων φυκιών. Ένα από αυτά, το εκχύλισμα από το κόκκινο φύκος Polysiphonia Brodiei , το οποίο είναι λιποδιαλυτικό και ευνοεί την κατανάλωση λίπους από τους ιστούς, καταπολεμώντας τα αρνητικά αποτελέσματα του στρες στο δέρμα και δεύτερο, το εκχύλισμα φυκιών Jania Rubens.

Το άλγος αυτό έχει το χαρακτηριστικό να δρα σαν σφουγγάρι, απορροφώντας μεγάλη ποσότητα νερού. Βοηθά στην κατακράτηση υγρών, αλλά και στην ενυδάτωση και φέρνει μια νέα ισορροπία στους ιστούς που επηρεάζονται από την αντιαισθητική κυτταρίτιδα και αποτρέπει την εμφάνιση της «φλούδας πορτοκαλιού». Τα προϊόντα έχουν εμπλουτιστεί με καθαρά προβιοτικά, τα οποία παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και την απόρριψη αποβλήτων, που είναι σε υψηλή συγκέντρωση στους ιστούς και ευθύνονται για την κακή όψη του  δέρματος.  

Οι ιδιότητες αδυνατίσματος και αποστράγγισης των προϊόντων ενισχύονται από τα παρακάτω συστατικά: την καφεΐνη, το οργανικό ιώδιο, το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές ακόμα και για άτομα με προβλήματα θυρεοειδούς, το εκχύλισμα φυκιών Phyllacanta Fibrosa, ένα καφέ φύκι που συναντάμε συχνά στα αδυνατιστικά προϊόντα, και  το Quercia Marina, γνωστό επίσης για τις αποστραγγιστικές του ιδιότητες.

Πρόκειται λοιπόν, για μια πλήρη σειρά αδυνατιστικών προϊόντων, με πολλαπλά οφέλη, που μας βοηθά να βελτιώσουμε το σχήμα του σώματος κατά τη διάρκεια της υπερδραστήριας, σύγχρονης ζωής μας.

Eίσαι έτοιμη να βάλεις τα προϊοντα SINECELL στη ζωή σου;

Η θεραπεία είναι ειδικά σχεδιασμένη για πολυάσχολους ανθρώπους που ζουν έντονα και έχουν λίγο χρόνο να αφιερώσουν στον εαυτό τους. H κάθε θεραπεία έχει διάρκεια 1,5 ώρα. Θα χρειααστείς 9-12 επισκέψεις  για να απαλλαγείς ολοκληρωτικά από τις ανεπιθύμητες φλούδες πορτοκαλιού στο σώμα σου, αλλά σταδιακά θα δεις το πρόβλημα να εξαλείφεται κι έτσι το σώμα σου θα αρχίσει σιγά σιγά να αποκτάει την υφή που θέλεις.

Μην ανησυχείς, μέχρι να πας διακοπές θα έχεις το σώμα που επιθυμείς!