Πως θα σου φαινόταν ένα μανό νυχιών που αλλάζει το χρώμα του ανάλογα με την θερμοκρασία; Τα θερμικά μανό είναι η τάση του καλοκαιριού που λατρέψαμε και υπόσχεται να σου αλλάξει την εμφάνιση των άκρων σου.

Εάν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε τα ίδια χρώματα για μανικιούρ και πεντικιούρ επιλέξτε να περιποιηθείτε τα άκρα σας με την νέα τάση της μόδας, τα θερμικά μανό!

Πρόκειται για ημιμόνιμο μανό που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία. Έτσι το χρώμα είναι πιο έντονο κοντά στη βάση του νυχιού που εφάπτεται και θα «ανοίγει» στο μάκρος του. Πότε συμβαίνει αυτό; Φανταστείτε όταν θα αλλάζετε περιβάλλον ή όταν  θα βουτάτε στη θάλασσα. Για παράδειγμα από λευκό θα γίνεται ροζ κουφετί κι από βεραμάν σε παλ κίτρινο. Όσο τέλειο ακούγεται, τόσο πιο τέλειο είναι.

maxresdefault

Η διχρωμία αυτή δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακή από το κλασικό γαλλικό ή τα διακοσμητικά στοιχεία που συνηθίζαμε να στολίζουμε τα νύχια μας. Say Yes στα θερμικά μανό! Ένα μόνο βερνίκι χαρίζει δύο χρωματισμούς στα νύχια σου, οι οποίοι εναλάσσονται ανάλογα με την θερμοκρασία των άκρων σου.

Η εφαρμογή ενός θερμικού μανό είναι απλή υπόθεση. Πρόκειται για ημιμόνιμο χρώμα που εφαρμόζεται όπως όλα τα υπόλοιπα μανό και με διάρκεια τουλάχιστον 3 εβδομάδων. 

Τι λες, είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις αυτή την όμορφη τάση του καλοκαιριού; Μπορείτε να απευθυνθείτε στην νεραϊδούλα του Beauty La Fee κι αυτή θα σας περιποιηθεί δεόντως. 

Δείτε το βίντεο και πάρτε μια γεύση: