Αναμφίβολα όλοι απολαμβάνουμε την θετική επίδραση του ήλιου. Η υπερβολική έκθεση, ωστόσο, είναι επιβλαβής για το δέρμα μας. Οι ακτίνες UVΑ και UVΒ  ενοχοποιούνται για το δερματικό έγκαυμα, την πρόωρη γήρανση, αλλά και για τον καρκίνο του δέρματος, ενώ οι υπέρυθρες ακτίνες (IR) παράγουν ελεύθερες ρίζες, αφυδατώνουν και ευθύνονται για την εμφάνιση της υπερμελάγχρωσης.

Γι’αυτό χρειαζόμαστε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος, που να προστατεύει από UVB και UVΑ ακτινοβολία. Η χρήση αντηλιακών προϊόντων θεωρείται απαραίτητη όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας, αλλά ακόμα και όταν κυκλοφορούμε στην πόλη, και κατά τους χειμερινούς μήνες. Το σωστό αντηλιακό αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος, την εμφάνιση κηλίδων, πανάδων και δυσχρωμιών, αλλά και διαφόρων δερματικών παθήσεων.

Έρευνες των τελευταίων ετών έχουν δείξει ότι κάποια από τα συστατικά των αντηλιακών προϊόντων επηρεάζουν αρνητικά οργανισμούς που ζουν στο θαλάσσιο περιβάλλον, όπως τα κοράλλια και το πλαγκτόν.

Η νέα σειρά αντηλιακών Summer Paradise της VAGHEGGI δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει την προστασία τόσο του δέρματος, όσο και του περιβάλλοντος. Οι νέες φόρμουλες είναι κατά 75% βιοδιασπώμενες, μειώνοντας έτσι την αρνητική επίδραση στο υδάτινο περιβάλλον. Το ίδιο οικολογικές είναι και οι συσκευασίες τους.

Η φράση «AMO I CORALLI» (αγαπώ τα κοράλλια) είναι το νέο moto της  ιταλικής εταιρείας φυτικών καλλυντικών και δηλώνει την οικολογική συνείδηση και την ενεργή συμμετοχή της στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου φυσικού περιβάλλοντος

Με την τεχνολογία που κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας 2019 στη Σαγκάη τα νέα αντηλιακά προϊόντα προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες UVA και UVB, και τις υπέρυθρες IR και προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος. Χάρη στη μίξη πρωτοποριακών ενεργών φυσικών συστατικών, μετατρέπουν τις ακτίνες του ήλιου σε μια θεραπευτική περιποίηση για το δέρμα δίνοντας αίσθηση ανακούφισης. Με τροπικό άρωμα, μεταξένιες υφές, άμεση απορρόφηση και χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας στο δέρμα, αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο για το καλοκαίρι σου.

Τα πλεονεκτήματα των αντηλιακών Vagheggi

  • Προσφέρουν προστασία ευρέος φάσματος από UVA, UVB και IR ακτινοβολία
  • Είναι φωτοσταθερά και εξασφαλίζουν μακρόχρονη δράση
  • Δρουν κατά των ελευθέρων ριζών
  • Ενυδατώνουν και φροντίζουν το δέρμα, ενώ δεν αλλοιώνονται από τον ιδρώτα
  • Προσφέρουν αίσθηση ευεξίας. Με ιδιαίτερες υφές, απολαυστικά αρώματα, άμεση απορρόφηση και τεχνολογία που δεν αφήνει την άμμο να κολλάει επάνω στο δέρμα.
  • Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σε υφές, αλλά και σε μεγέθη συσκευασίας. Θα βρείτε προϊόντα σε μορφή stick των 9ml, για ευαίσθητες ή προβληματικές περιοχές και κηλίδες, με SPF 50+, έως γαλακτώματα και microemulsion spray 150ml, για παιδιά ή άτομα που αγαπούν τα σπορ κάτω από τον ήλιο.
  • Διατίθενται προϊόντα για την προετοιμασία του δέρματος να δεχθεί τον ήλιο, αλλά και την φροντίδα του μετά από την έκθεση στον ήλιο για τη διατήρηση ενός άψογου, υγιούς μαυρίσματος

Είστε έτοιμες να προστατέψετε το δέρμα σας, αλλά και το περιβάλλον; Κάντε την σωστή επιλογή αντηλιακών προϊόντων στο beautylafee.gr