ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ/ ΣΥΣΦΙΞΗ/ ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ/ ΣΥΣΦΙΞΗ/ ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Όπως σε όλα τα σύγχρονα κέντρα αδυνατίσματος χρησιμοποιούμε πολυδύναμα μηχανήματα τελευταίας γενιάς που παρέχουν την δυνατότητα πολλαπλής παρέμβασης για να αδυνατίσετε.

Στο ινστιτούτο αισθητικής μας διαθέτουμε δύο διαφορετικά προγράμματα – μηχανήματα:
α) λιποδιάλυση – σύσφιξη
β) πρεσσοθεραπεία, με τελικό στόχο την απώλεια πόντων του σώματος και την βελτίωση της κυτταρίτιδας

Λιποδιάλυση και σύσφιξη επιτυγχάνονται με παθητική γυμναστική, η οποία αφορά σε εφαρμογή της ιατρικής τεχνολογίας στην οποία τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται “προκαλούν” το σώμα και τους μυς να κάνουν τις ίδιες κινήσεις που θα έκαναν και στη συμβατική άσκηση. Η διαφορά είναι ότι εδώ δεν υπάρχει κόπος.

Με την πρεσσοθεραπεία αφυπνίζεται ο μεταβολισμός, καθώς ο μηχανισμός σταδιακής συμπίεσης και αποσυμπίεσης του σώματος, υποκαθιστά το λεμφικό μασάζ και ενεργοποιεί τη λεμφική κυκλοφορία. Η κακή κυκλοφορία της λέμφου είναι εν μέρει υπεύθυνη για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Επομένως η πρεσσοθεραπεία βοηθά στη βελτίωσή της, ενώ έχει άριστα αποτελέσματα στις περιπτώσεις κατακράτησης υγρών (οιδήματα, πρησμένα πόδια).

Η διάρκεια των προγραμμάτων εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε ενδιαφερόμενος, το ιατρικό ιστορικό του, την άσκηση και την διατροφή του, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες απαλλάσσονται δυσκολότερα από τα περιττά κιλά σε σύγκριση με τους άνδρες.
Η προσπάθεια απόκτησης ενός ωραίου σώματος ολοκληρώνεται και με την απώλεια βάρους. Η συνεργασία μας με πτυχιούχο διαιτολόγο – διατροφολόγο σας δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τα κιλά που πιθανόν να σας βαραίνουν, με εύκολο και υγιεινό τρόπο, αλλά και να σας μυήσει σε νέες διατροφικές συνήθειες.