ΘΕΡΑΠΕΙΑ SINECELL ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΣΥΣΦΙΞΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ SINECELL ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ – ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ – ΣΥΣΦΙΞΗ

Τελευταίες επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι το άγχος επιδρά άμεσα στο σώμα μας και επηρεάζει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και της εναπόθεσης λίπους, προκαλώντας τα χαρακτηριστικά δερματικά προβλήματα που τα συνοδεύουν. 

Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση στρες και άγχους, αυξάνεται η παραγωγή κορτιζόλης (ορμόνη του στρες). Η κορτιζόλη, όταν βρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση στο σώμα μας, συμβάλλει στη συσσώρευση λίπους στους ιστούς και ενισχύει την κατακράτηση υγρών. Το δέρμα γίνεται πιο θαμπό και γκρίζο, ο όγκος των λιποκυττάρων αυξάνει και η κυκλοφορία της λέμφου στο σώμα γίνεται πιο δύσκολα. Η ομαλή λεμφική κυκλοφορία είναι σημαντική, καθώς η λέμφος απομακρύνει από το σώμα μας όλα τα άχρηστα, και ενδεχομένως τοξικά, προϊόντα του μεταβολισμού. Η δυσλειτουργία της λεμφικής κυκλοφορίας, σε συνδυασμό με την αύξηση του όγκου των λιποδών κυττάρων, αποτελεί τη βασική αιτία εμφάνισης της κυτταρίτιδας. Συνήθως, τα ενεργά συστατικά που περιέχουν τα αδυνατιστικά καλλυντικά προϊόντα, στόχο έχουν να παρεμποδίσουν εν μέρει αυτήν την κατάσταση.  

Η νέα αντικυτταριτιδική σειρά σώματος SINECELL από τη Vagheggi δίνει την πιο καινοτόμα απάντηση στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της εναπόθεσης λίπους, με τη χρήση δύο μοναδικών εκχυλισμάτων φυκιών. Το εκχύλισμα από το κόκκινο φύκος Polysiphonia Brodiei, το οποίο είναι λιποδιαλυτικό και ευνοεί την κατανάλωση λίπους από τους ιστούς, καταπολεμώντας τα αρνητικά αποτελέσματα του στρες στο δέρμα και το εκχύλισμα φυκιών Jania Rubens. Το άλγος αυτό έχει το χαρακτηριστικό ότι δρα σαν σφουγγάρι, απορροφώντας μεγάλη ποσότητα νερού, βοηθά στην κατακράτηση υγρών, αλλά και στην ενυδάτωση και φέρνει μια νέα ισορροπία στους ιστούς που επηρεάζονται από την αντιαισθητική κυτταρίτιδα και αποτρέπει την εμφάνιση της «φλούδας πορτοκαλιού». Τα προϊόντα έχουν εμπλουτιστεί με καθαρά προβιοτικά, τα οποία παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και την απόρριψη αποβλήτων, που είναι σε υψηλή συγκέντρωση στους ιστούς και ευθύνονται για την κακή όψη του  δέρματος. Οι ιδιότητες αδυνατίσματος και αποστράγγισης των προϊόντων ενισχύονται από την καφεΐνη, το οργανικό ιώδιο -το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές ακόμα και για άτομα με προβλήματα θυροειδούς- και το εκχύλισμα φυκιών Phyllacanta Fibrosa, ένα καφέ φύκι που συναντάμε συχνά στα αδυνατιστικά προϊόντα, και Quercia Marina, γνωστό επίσης για τις αποστραγγιστικές του ιδιότητες. 

 

Διαδικασία εφαρμογής: 

  1. Ξεκινάμε με ένα ειδικό peeling σώματος, το οποίο με τη διαδικασία της όσμωσης διεγείρει την αιματική κυκλοφορία και προετοιμάζει το δέρμα να δεχθεί τα δραστικά προϊόντα που θα ακολουθήσουν. Τυλίγουμε και παραμένετε για 15-20 λεπτά για ενεργοποιηθεί η όσμωση. 
  1. Ακολουθεί ελαφρύ ντους για να απομακρυνθούν τα υπολείμματα του peeling. 
  1. Κάνουμε χειρονακτικό μασάζ για 15-20 λεπτά, στις περιοχές που μας απασχολούν (μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα), με ειδικό αδυνατιστικό serum. 
  1. Τυλίγουμε με γάζες τις πάσχουσες περιοχές. Οι γάζες είναι συσκευασμένες και εμποτισμένες με ειδικό προϊόν, που βοηθά στη απώλεια πόντων, στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αλλά και στην επιδερμική σύσφιξη. Μένετε έτσι για 20 λεπτά. 
  1. Αφαιρούμε τις γάζες, απλώνουμε το προϊόν που μπορεί να έχει περισσέψει πάνω στο σώμα και είστε έτοιμοι για αποχώρηση. 

Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορούμε να προσθέσουμε την χρήση μηχανημάτων πρεσσοθεραπείας ή μυϊκής τόνωσης στα στάδια 1 και 4 αντίστοιχα.