Αποτρίχωση

Αποτρίχωση

Χρησιμοποιούμε κεριού αποτρίχωσης κρύου τύπου και εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές: άνω χείλος, μασχάλες, πόδια, μπικίνι, χέρια.  Είναι η μέθοδος που προσφέρει διάρκεια έως και τέσσερις εβδομάδες, διατηρεί την επιδερμίδα λεία και απαλή, ενώ με τα χρόνια η τριχοφυΐα ατονεί. Ακόμη και στην αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής σας εγγυόμαστε πλήρη αποτελέσματα με όσο το δυνατόν ανώδυνο τρόπο.

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα μιας χρήσης εφαρμόζεται για να απαλλάξει την ενδιαφερόμενη από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε διάφορα σημεία του σώματος, για παράδειγμα άνω χείλος, πηγούνι, παρειές, πρόσωπο, στήθος, γραμμή κοιλιάς. Η ριζική αποτρίχωση είναι μόνιμη και αποτελεσματική. Είναι ιδανική για λευκές και ξανθές τρίχες, τις οποίες αδυνατούν να καταστρέψουν οι υπόλοιπες μέθοδοι αποτρίχωσης.

Η τεχνολογία του ενισχυμένου παλμικού φωτός (APILUX) υπόσχεται ανώδυνες και τις πιο αποτελεσματικές λύσεις στην έντονη τριχοφυΐα. Με την φωτοαποτρίχωση, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα φωτός το αποτέλεσμα είναι καθοριστικό και οι θύλακες της τρίχας, οι οποίοι έχουν ανταποκριθεί, είναι πλέον ανενεργοί. Στόχος είναι η μελανίνη της τρίχας, η οποία απορροφά το φως και το μετατρέπει σε θερμότητα. Η ανάπτυξη της θερμοκρασίας καταστρέφει τα κύτταρα stem, τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή νέας τρίχας.Η φωτοαποτρίχωση υπόσχεται μακροπρόθεσμα αποτελέσματα χωρίς πόνο και παρενέργειες. Οι αγωγές επαναλαμβάνονται κάθε 4, 6 ή 8 εβδομάδες ανάλογα με την περιοχή και το άτομο. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία έχετε ορατά αποτελέσματα και ένα μεγάλο μέρος των τριχών δεν ξαναβγαίνει. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 8-12 επισκέψεις.
Πρόκειται για μια απολύτως ασφαλή αγωγή, επειδή τα φίλτρα του APILUX επιτρέπουν μόνο ένα συγκεκριμένο φάσμα φωτός να φτάσει στο δέρμα. Δεν παράγει υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο δέρμα. Αντιθέτως, το φως που φθάνει στο δέρμα ανήκει στο ορατό και το υπέρυθρο φάσμα, είναι ακίνδυνο και χρησιμοποιείται για την ενδυνάμωση της μυϊκής και οστικής μάζας των αστροναυτών.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους χρωματότυπους δέρματος, καθώς μπορούμε να παραμετροποιήσουμε τη λειτουργία του μηχανήματος αναλογικά με το προσωπικό πρόγραμμα του κάθε πελάτη.*Το κέντρο αισθητικής μας έχει πιστοποιηθεί για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του Apilux από την ακαδημία της Dectro στον Καναδά.