Μακιγιάζ

Μακιγιάζ

Το ινστιτούτο αισθητικής «La Fee» χρησιμοποιεί προϊόντα των εταιρειών Malu Wilz, Horst Kirchberger και Karaja για την υλοποίηση του επαγγελματικού μακιγιάζ, είτε πρόκειται για νυφικό μακιγιάζ, είτε για μια ξεχωριστή περίσταση ή έξοδο.
Ακολουθώντας της τελευταίες τάσεις της μόδας η make up artist σας παρέχει την «μεταμόρφωση» που ζητάτε προτείνοντάς σας το κατάλληλο μακιγιάζ που ταιριάζει στο πρόσωπό σας, αλλά και στην προσωπικότητά σας.

Ειδικευόμαστε στο νυφικό μακιγιάζ έχοντας διαχειριστεί δεκάδες νύφες στα τόσα χρόνια της επαγγελματικής μας πορείας.
Το πακέτο περιλαμβάνει 2-3 δοκιμαστικά σετ πριν το τελικό νυφικό μακιγιάζ που θα αποφασιστεί από κοινού, την επαγγελματία μακιγιέζ και την υποψήφια νύφη. Παρέχουμε ειδικά πακέτα για το μακιγιάζ συγγενικών προσώπων της νύφης
Για να πάρετε μια ιδέα, δείτε το σχετικό άλμπουμ φωτογραφιών ή επισκεφτείτε το χώρο μας για να σας δείξουμε την δουλειά μας και να δοκιμάσουμε από κοντά το μακιγιάζ που θα κάνει αυτή την ημέρα ακόμη πιο ξεχωριστή για εσάς.

Αν ψάχνετε έναν επαγγελματία make up artist για να σας παρέχει τις υπηρεσίες του για μια κοινωνική εκδήλωση ή κάποια ξεχωριστή σας έξοδο, σας έχουμε την λύση. Στο «La Fee» παρέχουμε πολλές και διαφορετικές προτάσεις για πρωινό, απογευματινό, βραδινό μακιγιάζ ή για μια ειδική περίσταση- κοινωνική εκδήλωση, όπως βάφτιση, γάμος, γκαλά, ορκωμοσία απόφοιτου κλπ. Φυσικά, μπορείτε να συζητήσετε από κοινού για το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και μέσα σε λίγη μόλις ώρα (30 λεπτά) θα μεταμορφωθείτε τελείως και εντυπωσιακά.

Δίνουμε στα φρύδια σας τον σχηματισμό που θέλετε και ταιριάζει με το σχήμα του προσώπου σας για να επιτευχθεί ένα ωραίο και έντονο βλέμμα.

Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στο μακιγιάζ που θα επιλέξετε, σας προτείνουμε την τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων, η οποία δίνει μήκος και όγκο στις πεσμένες και αραιές βλεφαρίδες με απλό και εύκολο τρόπο. Το σημαντικό όμως είναι ότι μπορείτε να τις τοποθετήσετε όποτε θέλετε, για να έχετε κάθε μέρα, όλη μέρα καλοσχηματισμένα μάτια και έντονο βλέμμα.
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες όσο και τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν αναδείξουν το βλέμμα σας και να το κάνουν να φαίνεται σαγηνευτικό ακόμη και χωρίς μάσκαρα. Η διαδικασία εφαρμογής είναι απλή. Είναι κατασκευασμένες από φυσικές ή συνθετικές τρίχες, προσκολλούνται στο βλέφαρο με ειδική υποαλλεργική κόλλα και διατηρούνται 10-15 ημέρες.

Προτείνουμε την βαφή βλεφαρίδων γα τις ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες ή γι’ αυτές που ξανθίζουν στις άκρες και τις κάνουν να φαίνονται πιο κοντές στο μήκος τους. Χρησιμοποιούμε μόνο φυτικές, μη αλλεργιογόνες χρωστικές ουσίες, κατάλληλες για να εφαρμόζονται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και να μην προκαλούν ερεθισμό στο βλέφαρο. Το αποτέλεσμα κρατάει περίπου 1 μήνα. Το σημαντικό με την βαφή βλεφαρίδων είναι ότι τονίζει το βλέμμα χωρίς τη χρήση μάσκαρας, κι έτσι σας δείχνει να φαίνεστε περιποιημένη και λαμπερή χωρίς να έχετε ίχνος μακιγιάζ πάνω σας.

Αντίστοιχα, εφαρμόζουμε και την βαφή φρυδιών σε όσες θέλετε να αλλάξετε το χρώμα στα φρύδια σας και να τα κάνετε κάποιους τόνους πιο ανοιχτά ή σκούρα, συνήθως για να ταιριάζουν με την απόχρωση των μαλλιών σας.