Πρόσωπο

Πρόσωπο

Δώστε στο δέρμα σας την περιποίηση που του αξίζει! Απολαύστε έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου με ατμό. Η εξαγωγή του περίσιου σμήγματος του δέρματος γίνεται με το χέρι και ακολουθείται η διαδικασία της αντισηψίας και της ενυδάτωσης προσώπου. Χρησιμοποιούνται υποαλλεργικά καλλυντικά προσώπου, ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Ο καθαρισμός βοηθάει το δέρμα σας να αναπνεύσει και να αναζογωνηθεί από τους ρίπους, την σκόνη και την καθημερινή ταλαιπωρία.

Διαδικασία:

 1. Καθαρισμός προσώπου με γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν
 2. Peeling προσώπου μηχανικό (με κόκκους) ή ενζυματικό (κρεμώδες), ανάλογα με το δέρμα
 3. Παραμονή στον ατμό και εξαγωγή σμήγματος
 4. Αντισηψία με υψίσυχνα ή και με χρήση τοπικής αντιβιοτικής κρέμας, αν κρίνεται απαραίτητο
 5. Serum και Μάσκα προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος (συνήθως καταπραϋντικά)
 6. Τελείωμα με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα  ή και αντηλιακή κρέμα

Διάρκεια: 100-120 λεπτά

Όσο και να σας ταλαιπωρεί το θέμα της ακμής, να θυμάστε ότι το άνοιγμα των κλειστών πόρων είναι η αρχή για ένα καθαρισμό προσώπου με πρόβλημα ακμής. Ακολουθείται η ίδια διαδικασία καθαρισμού προσώπου με ατμό και η εξαγωγή σμήγματος γίνεται με μεγαλύτερη προσοχή, προκειμένου να αποφευχθεί ο υπερβολικός ερεθισμός του πρόσωπου, αλλά και τυχόν επιμολύνσεις. Χρησιμοποιούνται καλλυντικά προϊόντα (non comedogenic= που περιορίζουν την έκκριση σμίγματος) ειδικά για δέρματα με ακμή, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.
Για πιο θεαματικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις έντονης ακμής μπορεί να συνδυαστεί με το φυτικό peeling.

Πρόκειται για μία αισθητική περιποίηση που σκοπό έχει την απολέπιση του δέρματος και την απομάκρυνση του περιττού σμήγματος, ενώ παράλληλα μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Η εφαρμογή γίνεται με τη βοήθεια μιας συσκευής, εφοδιασμένη με ένα στυλό στο οποίο προσαρμόζονται διάφορες κεφαλές με διαμάντι. Η αισθητικός προχωρά με σιγανές κινήσεις στην επιφάνεια του δέρματος πραγματοποιώντας απολέπιση (scrubbing) και ταυτόχρονα αναρρόφηση (vacuuming) των νεκρών κυττάρων. Τα νεκρά κύτταρα αναρροφώνται πίσω μέσα σε φίλτρο. Η διαδικασία ξεκινάει με ντεμακιγιάζ, συνεχίζει με την εφαρμογή του καθαρισμού με διαμάντι και την απομάκρυνση του σμήγματος και τελειώνει με την εφαρμογή ενυδατικής και καλμαντικής μάσκας. Το τελικό φινίρισμα γίνεται από την αντίστοιχη κρέμα περιποίησης. Έτσι το γερασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα απομακρύνεται, ενώ παράλληλα διεγείρονται η διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύεται η σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα; Ένα πρόσωπο καθαρό, λείο και φωτεινό.

Ενδείκνυται για:

 • Ακμή
 • Δυσχρωμίες και βλάβες από τον ήλιο
 • Δέρμα με ανομοιομορφίες
 • Λεπτές ουλές – Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 • Υπερκεράτωση
 • Διεσταλμένοι πόροι
 • Θαμπό και άτονο δέρμα
 • Ασφυξιακό λιπαρό δέρμα

Η θεραπεία διαρκεί 60’.

Η μέθοδος βασίζεται στην προσβολή της επιφάνειας του δέρματος με μικροκρυστάλλους. Γρήγορες  τοπικές μικροκρούσεις ειδικών μικροκρυστάλλων, πραγματοποιούνται στην επιφάνεια του δέρματος, με τη βοήθεια ενός ακροφύσιου σε σχήμα στυλού. Ταυτόχρονα το ίδιο ακροφύσιο αναρροφά νεκρά κύτταρα, περιττό σμήγμα και τους «λερωμένους» πια κρυστάλλους. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η απολέπιση του δέρματος σε βάθος και η ενίσχυση της αιματική κυκλοφορίας. Βελτιώνει την υφή, τον τόνο και την φωτεινότητα του δέρματος και επαναφέρει την ελαστικότητα. Πρόκειται στην ουσία για μια πρωτοποριακή θεραπεία ανανέωσης του δέρματος, και ενδείκνυται για την βελτίωση των ατροφικών ουλών, τη μείωση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και την εξάλειψη λεπτών ρυτίδων και πανάδων. Χωρίς χημικά, χωρίς πόνο, ερεθισμούς ή τραύματα και χωρίς να απαιτείται παραμονή στο σπίτι έπειτα από την εφαρμογή του, είναι η λιγότερο επεμβατική μέθοδος ανανέωσης προσώπου με άμεσα αποτελέσματα και διάρκεια.

Η θεραπεία διαρκεί 60’

Το φυτικό peeling ενδείκνυται για τον βαθύ καθαρισμό προσώπου (απολέπιση). Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για λιπαρά και δέρματα με ακμή, άτονα ή γηρασμένα, με ουλές, κηλίδες και χαλάρωση, με στόχο την επανόρθωση και ανάπλασή τους. Ειδικά βότανα αναμειγνύονται με μία όξινη λοσιόν και δίνουν ένα προϊόν αρκετά ισχυρό για να προκαλέσει την πλήρη ανανέωση του δέρματος. Η τριβή που προκαλούμε με το προϊόν αυτό αναγκάζει το δέρμα να ξεφλουδιστεί, ενώ ενεργοποιείται η λειτουργία ανάπλασης του δέρματος. Έτσι, το δέρμα ανανεώνεται από μόνο του με φυσικό τρόπο. Τρεις ημέρες μετά ακολουθείται η θεραπεία ενυδάτωσης για την πλήρη απαλλαγή από τις εφελκίδες (κρούστες) του δέρματος.
Είναι απαραίτητη η σωστή αντηλιακή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για την αποφυγή δημιουργίας πανάδων.

Τα χημικά peelings(chemical peelsεφαρμόζονται στην αισθητική για να πετύχουμε την πλήρη κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας. Χρησιμοποιούνται διαλύματα οξέων (ΒΗΑ ή ΑΗΑ),τα οποία προκαλούν απολέπιση και απομάκρυνση των ανώτερων στοιβάδων της επιδερμίδας, με τη δημιουργία ενός ελεγχόμενου εγκαύματος. Μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως ουλές και σημάδια ακμής, ρύθμιση λιπαρότητας, δυσχρωμίες, πανάδες και κηλίδες, καθώς και λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά και ένα θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και στη ράχη των χεριών. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Το δέρμα φαίνεται πιο υγιές, φωτεινό και λαμπερό. 

– Σαλικυλικό οξύ. Για λιπαρά δέρματα και δέρματα με τάση για ακμή. 

Β-ύδροξυ οξύ (ΒΗΑ) έχει κερατολυτική, αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Έχει την ιδιότητα να διαπερνά τη λιπαρότητα και να ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος. Προκαλεί απολέπιση, ομαλοποιεί το δέρμα και μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης νέων βλαβών (σπυράκια και μαύρα στίγματα). Ιδανικό για ρύθμιση λιπαρότητας, μείωση των διεσταλμένων πόρων, αντιμετώπιση ουλών και σημάδια ακμής.

– Aμυγδαλικό οξύ. Για πανάδες και κηλίδες και δέρματα με φωτογήρανση.

Α- ύδροξυ οξύ (ΑΗΑ) έχει λευκαντική δράση, μειώνει αποτελεσματικά πανάδες και κηλίδες. Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, επιταχύνοντας την ανανέωση της επιδερμίδας. Το υψηλό μοριακό του βάρος επιτρέπει να απορροφάται αργά από το δέρμα, επιτυγχάνοντας μια πιο ήπια, λλά παρατεταμένη απολέπιση. Η ιδιότητα αυτή το καθιστά κατάλληλο ακόμα και για τα ευαίσθητα δέρματα. Ιδανικό για την αντιμετώπιση υπερμελαγχρώσεων και θεραπείες flash για άμεση αναζωογόνηση του δέρματος.

– Πυροσταφυλικό & Γαλακτικό οξύ. Για λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επιδερμική χαλάρωση.

 

Το πυροσταφυλικό είναι ένα Α- ύδροξυ οξύ (ΑΗΑ), έχει ισχυρή ενυδατική και συσφικτική δράση, ενεργοποιώντας τη δημιουργία νέων ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Έχει χαμηλό μοριακό βάρος κι έτσι διεισδύει μέχρι τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, προσφέροντας άριστη αντιγηραντική δράση. Μειώνει το βάθος των ρυτίδων. Το γαλακτικό οξύ βελτιώνει την υγρασία του δέρματος, μειώνοντας τις απώλειες σε νερό. Έχει λευκαντική και αντιρυτιδική δράση, βελτιώνει την υφή και την φωτεινότητα του δέρματος. Ένα κοκτέιλ ιδανικό για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα, με σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης. 

Τα χημικά peelings εφαρμόζονται σε καθαρό δέρμα και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε μια λοσιόν εξουδετέρωσης. Μπορούν να εφαρμοστούν μόνα τους ή σε συνδυασμό με κάποια άλλη αισθητική θεραπεία, όπως δερμοαπόξεση, μεσοθεραπεία ή τον κλασικό βαθύ καθαρισμό, για πιο θεαματικά αποτελέσματα. Προτείνουμε 3-6 θεραπείες, με συχνότητα μία συνεδρία κάθε 15 μέρες.

 

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι 2-5 μέρες. Την πρώτη μέρα υπάρχει μια ελαφριά κοκκινίλα. Το δέρμα δεν ξεφλουδίζει έντονα. 

Συνιστάται η χρήση ειδικών προϊόντων στο σπίτι. Απαραίτητη η χρήση αντηλιακής κρέμας SPF 30-50.

Αποφεύγεται η έκθεση στον ήλιο 48 ώρες πριν και μετά την εφαρμογή.

Αποφεύγεται η αποτρίχωση στην περιοχή, 24 ώρες πριν την εφαρμογή και μέχρι να επανέλθει το δέρμα στο φυσιολογικό.

Αποφεύγεται σε περίπτωση εγκυμοσύνης και όταν υπάρχουν πληγές και ενεργές φλεγμονές.

Πρόκειται για μια σειρά θεραπειών, οι οποίες εφαρμόζονται με βάση τον τύπου του δέρματος, με στόχο την ενυδάτωση, την σύσφιξη του δέρματος ή την αντιγήρανση. Κατά την εφαρμογή τους χρησιμοποιούμε μια σειρά από καλλυντικά προϊόντα, peeling για αποβολή νεκρών κυτάρρων, τοπικό μασάζ με serum, μάσκα προσώπου, τα δραστικά συστατικά των οποίων μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο δέρματος και την θεραπεία. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την κατάλληλη κρέμα προσώπου.

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία προσώπου για γρήγορη ανανέωση και λάμψη. Με το βασικό στάδιο του peeling, με στόχο την κυτταρική ανανέωση της επιδερμίδας και συνεχίζουμε με serum και μάσκα προσώπου, τα οποία προσδίδουν περισσότερη λάμψη. Μετά από αυτή την διαδικασία, το δέρμα είναι εμφανώς πιο λαμπερό και ξεκούραστο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Ταυτόχρονα, οι λευκαντικοί παράγοντες που εμπεριέχονται σε αυτά «διορθώνουν» το χρωματικό τόνο χαρίζοντας φωτεινότητα στο δέρμα. Είναι μια ιδανική επιλογή για υποψήφιες νύφες, αλλά και για όσες γυναίκες θέλουν μια γρήγορη και δραστική περιποίηση.

Διάρκεια: 50 λεπτά

Επιλέξτε μια επαγγελματική, ξεχωριστή θεραπεία για μαύρους κύκλους κι όχι μόνο. Χρησιμοποιούμε προϊόντα με χρυσίνη, εσπεριδίνη, β-γλυκάνη και ο συνδυασμός πολλών συσφικτικών παραγόντων που βοηθούν να παραμείνει σε άριστη κατάσταση η μικροκυκλοφορία, διορθώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, όπως επίσης και τις μικρές ρυτίδες έκφρασης. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει και θα νιώσετε τα μάτια σας πιο ξεκούραστα από ποτέ.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα αγωγής για την περιοχή των ματιών που βασίζεται σε φυτικούς αυξητικούς παράγοντες, βλαστοκύτταρα από εκχυλίσματα βοτάνων και βιοπεπτίδια. Προσφέρει αποτελεσματική αντιμετώπιση για μαύρους κύκλους, σακούλες, ρυτίδες έκφρασης και γήρανσης, με τη μέθοδο microneedling. Η μέθοδος βασίζεται στη δημιουργία διόδων μεταφοράς του προϊόντος κάτω από το δέρμα, στο μεσόδερμα, με τη βοήθεια του disk eye roller. Το roller διαθέτει πολλές μικρές ακίδες σε σχήμα διαμαντιού, για την ελαχιστοποίηση τραυματισμού του δέρματος, κατασκευασμένες από ατσάλι, για την αποφυγή δημιουργίας αλλεργιών. Χωρίς βελόνες, πόνο και ερεθισμούς, απολαμβάνετε μια άνετη και δραστική περιποίηση της περιοχής των ματιών.

Διαδικασία:
1. Απαλός καθαρισμός της περιοχής των ματιών με ειδικό καθαριστικό
2. Εφαρμογή του ορού (serum)  στην περιοχή με απαλό μασάζ
3. Κύλιση με το disk eye roller σε όλη την περιοχή, και κυρίως στο “πόδι της χήνας”, έως ότου απορροφηθεί το προϊόν
4. Εφαρμογή των eye gel patches, φύλλα ματιών. Πρόκειται για μάσκα που καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα μετά την θεραπεία
5. Ολοκλήρωση της διαδικασίας με την επάλειψη της ειδικής κρέμας ματιών

Διάρκεια: 45 λεπτά

Η τεχνολογία παλμικού φωτός δεύτερης γενιάς έχει τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα όπως η τεχνολογία laser. Με την εφαρμογή της φωτοανάπλασης προσώπου προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε το δέρμα εσωτερικά, για καλύτερο και πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Ενδείκνυται για δέρματα που έχουν ανάγκη την τόνωση, την σύσφιξη ή την αντιγήρανση. Το ερυθρό φάσμα του φωτός διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει τον μεταβολισμό, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και την παραγωγή των ινοβλαστών. Η ροή του λεμφικού συστήματος γίνεται καλύτερη και το δέρμα απαλλάσσεται από συσσωρευμένα στοιχεία και τοξίνες που εμποδίζουν την θρέψη του. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή είναι ορατή η σύσφιξη του δέρματος και η μείωση των ρυτίδων.
*Το κέντρο αισθητικής μας έχει πιστοποιηθεί για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του Apilux από την ακαδημία της Dectro στον Καναδά.

Με την ίδια τεχνολογία παλμικού φωτός, εφαρμόζουμε την φωτολεύκανση στις υπερμελαγχρώσεις οποιαδήποτε αιτιολογίας, δηλαδή χλόασμα (εκτεταμένες κηλίδες), πανάδες, γεροντικοί λεκέδες. Οι ορμονικές διαταραχές, ο ήλιος, η εγκυμοσύνη αποτελούν τις συχνότερες αιτίες για την υπερέκκριση της μελανίνης, γι΄ αυτό και το δέρμα φαίνεται σκούρο και κουρασμένο. Με την φωτολεύκανση η σκουρότητα του δέρματος υποχωρεί και το χρώμα του δέρματος γίνεται ομοιόμορφο και φυσιολογικό. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές και το δέρμα φαίνεται λευκότερο ύστερα από 20-30 ημέρες κι αφού το δέρμα απολεπίζεται.

 

*Το κέντρο αισθητικής μας έχει πιστοποιηθεί για την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση του Apilux από την ακαδημία της Dectro στον Καναδά.

Ειδικά διαλύματα υαλουρονικού οξέος και ενεργά κοκτέιλ βιταμινών φτάνουν στο βάθος της επιδερμίδας σας μέσω των καναλιών που ανοίγουν οι μικροβελόνες και δίνουν στο δέρμα σας την νεανικότητα που επιθυμεί.  

Είναι μια απολύτως ασφαλής μη επεμβατική θεραπεία ιδιαίτερα δημοφιλής για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει σε πρόσωπο και σώμα, καθώς βασίζεται στην φυσική αναπλαστική δράση της επιδερμίδας και στην ταυτόχρονη διείσδυση ενεργών συστατικών.  

Χάρη στην κεφαλή 16 βελόνων βοηθάμε το προϊόν να διεισδύσει πιο βαθιά στην επιδερμίδα. Αυτό καθιστά τη μέθοδο πολύ αποτελεσματική. Επιπλέον ενεργοποιείται η μικροκυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα αναπλάθεται με φυσικό τρόπο. 

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε πρόσωπο- λαιμό με αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. 

Ιδανική για ενυδάτωση, αντιγήρανση, σύσφιξη, λεύκανση, ρύθμιση λιπαρότητας, φωτεινότητα στα θαμπά δέρματα. για πολλαπλά οφέλη.  

Διάρκεια: 90 λεπτά 

Η κατάλληλη θεραπεία για ζουμερά χείλη, χωρίς επεμβατικές βελόνες και ερεθισμούς. Η μέθοδος βασίζεται στη δημιουργία διόδων μεταφοράς του προϊόντος κάτω από το δέρμα, στο μεσόδερμα, με τη βοήθεια του microneedling. Πρόκειται για λεπτές βελόνες σε σχήμα διαμαντιού, οι οποίες βοηθούν να διεισδύσει το προϊόν πιο βαθιά στο δέρμα, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Οι βελόνες είναι κατασκευασμένες από ατσάλι, για την αποφυγή δημιουργίας αλλεργιών. 

Προσφέρει όγκο και ενυδάτωση στα χείλη. Μπορεί να εφαρμοστεί και στις ρυτίδες γύρω από τα χείλη (π.χ. barcode του άνω χείλους) καθώς περιέχει υαλουρονικό οξύ. Το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι ένα κοκτέιλ βιταμινών από υαλουρονικό, ελαστίνη και εκχύλισμα Ginkgo biloba, το οποίο έχει ενυδατικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες.  

Διάρκεια: 20 λεπτά