Ο χώρος μας

Το ινστιτούτο αισθητικής «Beauty La Fée» στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2003 σε ένα σύγχρονο, άνετο και κομψά διαμορφωμένο χώρο. Από τότε έχουμε αποκτήσει αγαπημένους πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, που μας προτιμούν τόσο για τις προσεγμένες υπηρεσίες αισθητικής, όσο και  για τις αποτελεσματικές και σύγχρονες μεθόδους στην αισθητική προσώπου και σώματος. 

Νέοι άνθρωποι με κέφι και όρεξη για δημιουργία, σας περιμένουμε με ένα πρόσχαρο χαμόγελο για να συζητήσουμε το πρόβλημα σας ή απλώς να σας δώσουμε αυτό που σας στερεί ο χρόνος, το καθημερινό στρες και το άγχος. Μέσα από αυτή την φιλική κουβέντα θα προκύψουν και οι ιδέες για ένα νέο look, θα ανακτήσετε τη χαμένη ομορφιά σας, την ανανεωμένη εμφάνιση και ψυχολογία σας. 

Στο κέντρο αισθητικής βασιζόμαστε στη διάγνωση και τη συμβουλευτική. Οι επαγγελματίες αισθητικοί προτείνουν λύσεις, έτσι ώστε να προβλεφθούν και να επιλυθούν τυχόν προβλήματα στην αισθητική και την υγεία του προσώπου ή του σώματός σας ή απλά να σας προσφέρουν υπηρεσίες ομορφιάς και χαλάρωσης. 

*Οι επαγγελματίες αισθητικοί του ινστιτούτου αισθητικής «La Fée» είναι μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Αισθητικών Βορείου Ελλάδος.